حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در مورد بي بي شطيطه نيشابوري و خصوصيات اخلاقي ايشان توضيح دهيد.
متاسفانه کتاب خاصی در مورد ایشان نیست، فقط قضیه‌ی خمسی که خدمت امام کاظم(ع) فرستاد، ذکر شده است. ولی حداقل من کتابی در مورد ایشان ندیده ام.
اجمالا ایشان بانوی پارسا و باتقوا و مومنه ای بوده است. زمانی که شیعیان نیشابور تصمیم داشتند نماینده ای همراه نامه ها و وجوهاتی را خدمت امام کاظم(ع) بفرستند، بانو شطیطه نیز چیزی مختصر و ناقابل در حد وسع خود به اندازه یک درهم به همراه پنبه‌ی خامی که با دست خود بافته بود و حدود چهار درهم ارزش داشت، به همراه اموال مردم نیشابور خدمت امام(ع)می فرستد.
نماینده مردم نیشابور وقتی خدمت امام کاظم(ع) می رسد، حضرت هیچ یک از اموال را قبول نمی کند، جز هدیه و مالی که بی بی شطیطه فرستاده بود، که آن را قبول کرده و در مقابل آن، امام(ع) مبلغی همراه کفنی را برای این خانم هدیه می فرستد. همچنین به او می فرماید: در حدود هجده روز بعد که به نیشابور می رسی آن خانم از دنیا می رود و من برای نماز خواندن به جنازه اش به نیشابور می آیم.
دلیل اینکه چرا امام(ع) اموال دیگر را قبول نکرد این است که آن اموال مربوط به افرادی بوده که فتحی مذهب بوده و از شیعیان امامی نبودند.