حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

درباره تاريخ زندگاني حضرت زينب (س) توضیح دهید. كتابي درباره زندگاني ايشان بعد از واقعه عاشورا براي ما معرفي كنيد.
حضرت زینب کبری(س) در میان دختران حضرت علی(ع) ممتاز و از نظر فضیلت، تقوا، فصاحت و شایستگی­ های مختلف شبیه مادرش حضرت زهرا بوده است. لکن بعد از حادثه عاشورا ایشان بیشتر از دو سال عمر نکرد، رحلت ایشان را در سال شصت و دو هجری می ­نویسند، در حالیکه حادثه عاشورا در اول سال شصت و یک هجری اتفاق افتاده است.
درباره حضرت زینب کبری(س) کتاب­های متعددی به عربی و فارسی نوشته شده است، ولی از نظر اعتبار یکسان نیستند و از منابع معتبر استفاده نشده است. بنده سال­ها پیش کتابی نوشته­ ام برای راهنمایی زائران مراقد سوریه، شخصیت­ هایی که در سوریه و دمشق و اطراف آن مدفون ­اند،  به نام «شام سرزمین خاطره­ ها»، در آن­جا زندگی حضرت زینب کبری(س)را هم توضیح داده ­ام. متاسفانه این کتاب تجدید چاپ نشده و در بازار نیست و می ­توانند در کتابخانه­ ها استفاده کنند.