حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

بنده از برادران اهل سنت هستم در اين كه خطبه غدير به تواتر به اثبات رسيده شكي نيست اما اگر خلافت و امامت حضرت علي(ع) موضوع اصلي خطبه غدير بوده چرا آن حضرت و ساير امامان شيعه در هيچ جا به آن احتجاج نكرده اند؟
این سوال خوب و آشنایی است، من از ایشون تقاضا می کنم که به کتاب جلد اول الغدیر از صفحه 159 به بعد بحثی را باز کرده اند، تحت مناشدات امیرالمومنین (ع)،  که احتجاجات امیر المومنین (ع) که بارها با افراد مختلف مناشده یا احتجاج کرده است. مثلا در سال سی و پنج هجری در رهبه یا فضای بازی مقابل مسجد کوفه، حضرت در میان جمع کثیری از آنان خواست که هر کس در روز غدیر حاضر بود و از میان دو لب پیامبر من کنت مولاه فهذا علی مولاه را شنیده است، بلند شود و شهادت بدهد که هفده نفر بلند شد و شهادت داد. بعد از آن حضرت در شورای شش نفره به این امر احتجاج کرد. و در زمان عثمان احتجاج کرد. و علاوه بر این احجتاجات حضرت زهرا(س) با حدیث غدیر را مرحوم علامه آورده است، و احتجاجات امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و عبدالله بن جعفر را آورده است.
البته می دانیم مرحوم علامه امینی این احتجاجات را از منابع تاریخی اهل سنت نقل کرده است.