حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

قدمگاه امام رضا در نيشابور و سنگ جاي پاي امام رضا(ع) كه در آن جاست صحت دارد؟ يا به عنوان يادبود است؟
از نظر تاريخي مسلم است كه يكي از منازلي كه امام رضا (ع) در آن جا توقف كرده اند شهر نيشابور است و كراماتي از ايشان صادر شده است ولي اين كه چيزهايي كه الان هست در آن زمان نيز بوده است یا نه كتابي در اين زمينه و قدمگاه هاي اين مسير با عنوان «جغرافياي تاريخي هجرت امام رضا (ع)» توسط آقاي جليل عرفان منش از انتشارات آستان قدس رضوي نوشته شده است.