حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

وهابيون مي گويند كه بسياري از ائمه(ع) و فرزندان آن ها با خلفاي سه گانه يا فرزندانشان وصلت نموده يا از اسامي آنان براي فرزندانشان استفاده نموده اند. اگر اين مطلب صحت دارد دليل اين كار چيست؟
اولا در بين اصحاب رسول خدا(ع) افراد متعددي هم نام اين سه خليفه بوده اند و اين مساله دليل نمي شود كه اين اسم دلالت بر اين شخص خاص كند. مثلا نام عمر از عمران و آباداني و اسم خوبي است. در زمان رسول خدا(ص) 25 نفر نامشان عمر بوده است. ثانيا ابن شبه از علماي قرن سوم، در كتاب تاريخ المدينة المنورة كه توسط دانشگاه اسلامي مدينه منوره و همين وهابي ها منتشر شده، نقل كرده است روزي كه فرزند امام علي(ع) متولد شد امام در جمعي كه خليفه وقت نيز نشسته بود حضور داشتند. به امام خبر آوردند كه فرزندي براي شما متولد شده است. عمر گفت: بگذار اسم اين فرزند را من بگذارم . او با اجازه امام، نام خود را بر اين فرزند گذاشت .
ابوالفرج اصفهاني در كتاب مقاتل الطالبيين در نقل شهادت چهار فرزند ام البنين در كربلا مي گويد يكي از آن ها نامش عثمان بود. نقل مي كند وقتي عثمان بدنيا آمد امام علي(ع) فرمود من تو را به نام برادرم عثمان بن مظعون، عثمان ناميدم . اين شخص از ياران رسول خدا(ص) بوده كه در آن زمان از دنيا رفت. مادر امام صادق(ع) هم از طرف پدر و هم از مادر، نوه ابوبكر محسوب مي شود. او دختر قاسم فقيه بن محمد بن ابي بكر است. محمد بن ابي بكر مانند پسر امام علي(ع) و تربيت شده ايشان بود كه و جانش را در راه ايشان فدا كرد. اين مطالب نيز چيزي را ثابت نمي كند.
نتيجه اي كه آن ها مي خواهند بگيرند اين است كه شما شيعيان، روابط علي(ع) با خلفا را تيره تصوير مي كنيد ولي آن ها در واقع با هم مشكلي نداشتند. ما مي گوييم در جنگ صفين كه معاويه با علي(ع) جنگ كرد، يا در جنگ جمل كه بين اصحاب بوده است روابط تيره نبوده است؟
عثمان بن عفان بدست مسلمانان و اصحاب كشته شد. خود وهابيان مي گويند كه محمد بن ابي بكر كشت و طلحه و زبير در اين مورد مشاركت داشته اند. آيا اين روابط تيره نبوده است؟