موضوع شناسی موجب پاسخگویی دقیق به سؤالات مخاطبان خواهد شد
جلسه با حجت الاسلام هاشمی گنابادی.نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی خراسان رضوی

نشست کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی با نماینده ولی فقیه و مدیر شیلات وآبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی
با توجه به اهمیت موضوع شناسی در پاسخگویی دقیق به سؤالات دینی مخاطبین هدف از برگزاری این جلسه ، موضوع شناسی کاربردی وتطبیق نظری فقهی در ماهی ها وآبزیان عنوان شد.
این جلسه با حضور مدیربخش تلفنی و کارشناسان فقهی این بخش در جهادکشاورزی استان خراسان رضوی برگزار شد
حجت الاسلام والمسلمین هاشمی گنابادی ضمن ابراز رضایت از این تعامل گفت: آن مقدار که امکانات ما جوابگو باشد در خدمت طلاب و کارشناسان عزیز هستیم
هاشمی گنابادی خاطر نشان کرد: طلاب باید از فضای احکام تئوری خارج شوند و درزمینه تطبیق احکام با عمل نیز خبره باشند
ایشان ضمن اعلام آمادگی جهاد کشاورزی جهت تعامل مرکز ملی و کشتارگاه های دام و طیور گفت: ما زمینه طلاب از این مراکز را فراهم میکنیم ،بلکه تاکیید میکنیم طلاب از این مراکز بازدید کنند تا بتوانند در جهت پاسخگویی به مردم موضوعی و دقیق پاسخ بدهند.
در این جلسه مهندس مهدیزاده مدیر شیلات و آبزیان خراسان رضوی به معرفی انواع ماهیان فلس دار و بدون فلس پرداخت .
حجت الاسلام روحانی مقدم مدیر بخش تلفنی مرکز ملی پاسخگویی خراسان رضوی ضمن تقدیر از همکاری مدیران جهاد کشاورزی آمادگی این مرکز را جهت تعامل بیشتر با جهاد کشاورزی و اداره دام پزشکی خراسان رضوی اعلام کرد
ایشان خاطر نشان کرد تعامل این مراکز با کارشناسان مرکز ملی موجب شناخت بیشتر و دقیق تر احکام فقهی مرتبط خواهد شد و در نهایت منجر به ترویج رزق حلال میشود.
روحانی مقدم از نبود برچسب حلال در محصولات دریایی انتقاد کرد و گفت با توجه به کثرت گونه های مختلف ماهی ها امکان شناخت ماهی های حلال برای مردم به راحتی ممکن نیست لذا برچسب دار کردن محصولات شیلات به علامت (حلال) موجب سهولت در انتخاب برای مردم خواهد شد .
مهندس مهدیزاده نیز حضور کارشناسان مرکز ملی در جهاد کشاورزی را حرکت ارزشمندی از سوی طلاب برشمرد و ابراز امیدواری کردند که این تعاملها ادامه یابد تا از توانمندی های کارشناسان بهره کافی برده شود .
روحانی مقدم گفت:کارشناسان ما این آمادگی را دارند که پژوهش محور وارد موضوع شوند و جلسه مشترکی با دام پزشکی و کسانی که در فرایند تولید دخیل هستند در قالب همایش یا جلسات آموزشی داشته باشند تا خروجی آن برای مکان هایی که امکان حضور ناظر شرعی نیست مورد استفاده قرار بگیرد.
موضوع شناسی موجب پاسخگویی دقیق به سؤالات مخاطبان خواهد شد