مرکز ملّی پاسخگویی به پرسش های دینی اصفهان با هدف ارتقاء سطح علمی و آشنایی کارشناسان این مرکز اقدام به برگزاری دوره های آموزشی ویژه کارشناسان خود نموده است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد علیجانی رئیس مرکز ملّی پاسخگویی به پرسش های دینی نمایندگی اصفهان عنوان داشت: بحمدالله تاکنون سه کارگاه کاربردی و مهارتی با حضور اساتید مطرح کشوری برگزار شده و در آستانه برگزاری چهارمین دوره آن هستیم.

وی به دوره های برگزار شده اشاره کرد و گفت: اوّلین دوره با عنوان «تحریف ناپذیری قرآن کریم» با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالکریم بهجت پور در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین علیجانی عنوان دومین دوره را «مفهوم شناسی شبهه، مبانی و اصول بحث علمی و روش های بحث علمی در دفع شبهات» بیان کرد و عنوان داشت: این دوره با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد علی رضایی اصفهانی پژوهشگر و مفسر برتر قرآن کریم برگزار شده است.

وی در ادامه گفت: سومین دوره برگزار شده «جریان شناسی شبهات دینی» بوده است که حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید حسن هاشمی مدیر پشتیبانی علمی پژوهشی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات مرکز قم استاد این دوره بوده اند.

لازم به ذکر است دوره «مهارت های ارتباط مؤثر در پاسخگویی» با حضور حجت الاسلام و المسلمین علی مخدوم رئیس مرکز ملّی پاسخگویی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم  در تاریخ 20 و 21 مردادماه سال جاری به عنوان چهارمین دوره برگزار خواهد شد.