همدلی یک اصل کلیدی در ارتباط موثر

اصول ارتباط موثر(مهارت همدلی)
جلسه دانش‌‌‌‌افزایی تخصصی علمی - مهارتی کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، خراسان رضوی پنج شنبه 24 تیر ماه برگزار گردید.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین مخدوم مباحثی را پیرامون "اصول ارتباط موثر و همدلی" مطرح کردند.
ایشان با بیان اینکه افراد دارای دو نوع هوش هیجانی و هوش شناختی می باشند یعنی حفظ محور و یا تحلیل گر می باشند؛ که در نظام های آموزشی فعلی اکثر توجهات بر حفظ محوری و داده خواهی است.
ریاست محترم مرکز ملی با بیان اینکه افرادی که دارای هوش هیجانی می باشند ، تحلیل محور اند و در زمینه های مهارتی موفق تر می باشند اشاره کردند که تحقیقات نشان داده، اکثر انسانهای موفق و تاثیر گذار با معدل هوش شناختی (حافظه محور) متوسط بوده اند.
در ادامه ایشان با بیان اینکه ارتباط موثر از جنس توانایی است نه دانایی ، و نیازمند کسب مهارت، تجربه و تمرین است، ادامه دادند یکی از مهمترین مؤلفه های ارتباط مؤثر همدلی است؛ و کارشناسان را به پاسخگویی همدلانه فراخواندند.
گفتنی است جلسه‌ی بعدی کارشناسان دینی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی، (شنبه 26 تیر ) به بیان راههای افزایش هم دلی برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است که مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی خراسان رضوی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی، آماده پاسخگویی به سؤالات مردم در حوزه‌های مشاوره خانواده، ازدواج، کودک و نوجوان، اخلاق، احکام شرعی، علوم قرآن و حدیث، کلام و اعتقادات، تاریخ اسلام، شبهات دینی، مشاوره دینی و احکام شرعی و... به چهار شیوه ارتباط تلفنی با شماره 096400، به شکل عضویت در سایتeporsesh.com و ارسال سؤال از طریق پیامک به شماره 30007461 و دریافت جواب سؤالات به صورت زنده در بخش «گفتگوی زنده» سایت می‌باشد.