با سلام . من 21 سال دارم . کم کم که برزگتر می شوم نیاز جنسی ام بیشتر می شود . فعلا بنا بر وضعیت مالی و کار توانایی ازدواج دائم را ندارم . برای اینکه به گناه آلوده نشوم می خواهم یک زن بیوه را برای یک یا چند روز صیغه کنم . چه باید بکنم ؟
می گویند اگر صیغه بدون شاهد خوانده شود در صورت مشاهده پلیس می تواند ما را به اجبار عقد کند . آیا درست است ؟؟

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پرسش گر گرامي ما كسي را نمي شناسيم كه براي ازدواج به شما معرفي كنيم و در حيطه وظيفه ما هم نيست ما فقط پاسخگويي به سوالات ديني را انجام مي دهيم، اما توصيه اي تقديم مي كنيم، اميدواريم مفيد باشد:
درمان اصلي غريزه شهوت در انسان همان ازدواج است كه بايد انسان به سمت اين سنت مقدس حركت كند و در تلاش براي فراهم كردن مقدمات ازدواج باشد، ما نمي دانيم چرا شرايط ازدواج را نداريد! ولي اگر مشكل مالي يا كاري است اين را بدانيد بسياري از جوان ها قبل از اينكه كار داشته باشند ازدواج كرده اند. البته با تلاش به كار هم دست پيدا كرده اند و موفق هستند در ضمن مي توانيد ازدواج كنيد و مدتي در عقد بمانيد تا مسئله كار و زندگي تان حل شود.
اما در مورد ازدواج موقت اگر كسي را كه شرايطش را داشت، پيدا كرديد مي توانيد با صيغه محرميت با او ازدواج موقت داشته باشيد اگرچه به علت حساسيت و مشكلات اين ازدواج در جامعه و زمان ما، اين امر را براي هركسي توصيه نمي كنيم چرا كه در ازدواج موقت و صيغه خطراتي هست مانند:
1ـ ازدواج موقت هر چند پاسخي جزئي به نياز انسان است، ولي در بسياري موارد باعث تشديد غير قابل كنترل نياز جنسي مي گردد.
تا قبل از تجربه روابط جنسي، كنترل قواي جنسي به مراتب سهل تر از بعد تجربه روابط مي باشد. اين نكته مهمي است كه در صورت عدم توجه به آن، فرد را خواسته يا ناخواسته وارد گرداب غرايز غير قابل مهار مي نمايد. به عنوان مثال يك رابطه كوتاه يك ساعته روزها يا ماههاي متوالي انسان را درگير پيدا كردن مورد جديد ازدواج موقت مي نمايد.
2ـ از نظر روانشناختي ازدواج دائم و خويشتن داري همه جانبه در شرايط حاضر، از ازدواج موقت كم حاشيه تر است. چه بسا در صورت عدم امكان ازدواج دائم، خويشتن داري همه جانبه از بسياري جهات از ازدواج موقت براي انسان سهل تر و كم آسيب تر باشد.
3ـ تجربه مراجعان نشان مي دهد ورود در اين عرصه هر چند در ابتدا صد در صد شرعي مي باشد، ولي در ادامه انسان را به وادي هاي غير شرعي (مانند نگاه خارج از چارچوب به زنان به بهانه پيدا كردن مورد، ورود تدريجي در باندهاي غير سالم، تمركز شبانه روزي بر اطفاي غريزه و...) مي كشاند. چه بهتر كه در حد امكان از ورود ناشيانه به اين وادي پرهيز شود.
با توجه به شرايط جامعه بايد مواظب باشيد كه فاش شدن اين ارتباط مي تواند در زندگي آينده ايجاد مشكل فراوان كند و باعث آبروريزي در خانواده شود و مشكل خانوادگي ايجاد كند. هم چنين مي تواند مشكلات ديگري داشته باشد، مانند عادت به اين كار حتي بعد از ازدواج دائم، مقايسه همسر آينده با همسر موقت، و عدم توانايي در ابراز محبت كامل به همسر و ... لذا ما در شرايط كنوني به هر كسي توصيه به ازدواج موقت نمي كنيم به خاطر حساسيت و ظرافتي كه اين امر دارد.
و بهتر است تا زماني كه مقدمات ازدواج فراهم شود انسان سعي كند اين غريزه شهوت را با دوري از كار ها ونگاه هاي تحريك آميز كنترل كند.
مدتي خويشتنداري كنيد و با تلاش هاي شبانه روزي كه براي رفع موانع ازدواج تان خواهيد داشت، ديگر فرصتي براي پرداختن به امور جنسي و شهواني نداشته باشيد و موقتاً مي توانيد فشار غريزه جنسي را به فراموشي بسپاريد. علاوه بر اين ، صيغه نيز بايد به صورت صحيح و شرعي انجام شود و هر دو طرف شرايط ازدواج موقت را داشته باشند و گرنه گناه است.
در مورد قانون نيروي انتظامي و دادگاه، اطلاع دقيقي نداريم.
موفق باشید.