با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوي سال پرخیر و برکت برای شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اگر چه نماز خواندن در همه حالي نيكوست و قرآن نيز استمداد از صبر و نماز را به ما ياد آور شده است.(1) اما برخي از مستحبات علاوه بر ويژگيهاي ذاتي خود اگر در زمانهاي سفارش شده اش به جا آورده شود تاثير بيشتري خواهد داشت. در مفاتيح الجنان، وقت خواندن نماز جعفر طيار را نزديك به ظهر جمعه هنگام بالا آمدن آفتاب ذكر كرده است. (2) اگر چه در همه حالي مي توان خواند. خصوصا اگر در مكاني هستيم كه به واسطه تقدسش دعاي ما به اجابت نزديكتر باشد. مثلا در حرم اهلبيت عليهم السلام هستيم. اما ظهر جمعه نيست. در اين صورت به واسطه جايگاهي كه در آن هستيم از تقرب به خدا مي توان استمداد كرد و اين نماز را اقامه كرد.
پي نوشت ها:
1. بقره (2) آيه 153.
2. مفاتيح الجنان، بخش نمازهاي مستحبي.
موفق باشید.