من مدتی است که عقد کرده ام.ودراین مدت با مالیدن کلیتوریس همسرم اورا ارضا کرده ام.خواستم ببینم آیا مالیدن کلیتوریس باعث عقب رفتن پرده بکارت ویا ضخیم تر شدن آن میشود؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اساساً مركز ملي پاسخگويي به سؤالات ديني از پاسخگويي به سؤالاتي كه در حيطه تخصصي وي نمي گنجد محذور است. سؤال شما بيش از هر چيز يك سؤال پزشكي و مربوط به فيزيولوژي بدن انسان است. اين مركز صرفاً يك مركز پاسخگويي به سؤالات ديني است، اصلاً كارشناسي در زمينه پاسخگويي به مسائل پزشكي و نظائر آن در اختيار ندارد. جهت اطلاع شما عرض مي‌كنيم كه مركز ملي پاسخگويي به سؤالات ديني متشكل از قسمت هاي مختلف و با بهره گيري از طلاب و فضلاي حوزه هاي علميه كه داراي تخصص علمي و عملي در زمينه هاي مختلف علمي مثل: فقه و احكام، مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي بوده و آماده ارائه خدمات و پاسخگويي به مردم عزيز ايران اسلامي و ساير علاقمندان در اقصا نقاط جهان مي باشد.
با اين وصف، شما مي توانيد سؤال خود را از مراكز ديگر كه عهده دار پاسخگويي به اين گونه سؤالات پزشكي مي باشند، بپرسيد و يا اين كه همان طور كه گفتيم با يك پزشك متخصص در تماس باشيد.
ناحيه كليتوريس(Clitoris) و چوچولو در زنان حساس ترين نقطه دستگاه تناسلي آنان به حساب مي آيد. كليتوريس در زن حكم آلت مرد را دارد و حتي گاهي هنگام برانگيختگي جنسي حالت نعوظ پيدا مي كند و مقداري متورم و سفت مي شود، بنابراين ملامسه مختصر آن تحريك شديدي به زن مي دهد و در رساندن او به اوج لذت جنسي و ارضاي او نقش اساسي دارد. اما اين را بدانيد كه اين ناحيه با پرده بكارت زنان مقداري در حدود چند سانتيمتر فاصله دارد بنابراين، به نظر مي رسد كه لمس و مالش اين ناحيه هيچ گونه تأثيري روي پرده بكارت نداشته باشد، مگر اين كه تحقيقات علمي آن را به اثبات برساند. آيا وقتي شما نوك بيني‌تان را لمس مي كنيد و آن را مالش مي دهيد، پوست لب‌تان نازك يا ضخيم مي گردد؟ لمس ناحيه كليتوريس نيز اين گونه است و به نظر مي رسد كه نه تنها باعث عقب رفتن پرده بكارت ويا ضخيم تر شدن آن نمي شود. بلكه تأثيري هم در پارگي و آسيب ديدگي آن ندارد. البته مشروط بر اين كه ماليدن اين ناحيه به گونه اي نباشد كه موجب ماليدن و لمس مستقيم پرده بكارت و نواحي اطراف آن گردد.
به هر حال، همان طور كه گفتيم از آنجا كه اين گونه سؤالات درحيطه تخصصي وي نمي گنجد ما اطلاعات دقيقي در اين خصوص نداريم بنابراين، هر آنچه گفتيم از روي حدس و پندار و تجارب غير علمي است از اين روي، اگر طالب دريافت پاسخ سؤال خويش هستيد، بهتر است از يك متخصص و پزشكاني كه در اين زمينه تخصص دارند پرس و جو كنيد تا پاسخ دقيق سؤال خويش را دريافت كنيد.
موفق باشید.