من پسر 18 ساله ای هستم که یک بیضه دارم، آیا بچه دار می شوم، لطفا راهنماییم کنید
(عادت بد استمنا هم داشتم)

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
بر اساس تحقيقات انجام گرفته و از نظر پزشكي، وجود يك بيضه به تنهايي براي توليد اسپرم و فرزندآوري كافي است البته به شرط آن كه فرد از بيضه سالم و رشديافته اي برخوردار باشد كه توانايي توليد اسپرم به اندازه كافي از لحاظ كميت و كيفيت داشته باشد. طبيعي است فردي كه از بيضه ناقص و يا رشد نايافته‌اي برخوردار باشد. حتي اگر به جاي يك بيضه، دو بيضه هم داشته باشد باز توانايي توليد مثل و فرزندآوري را نخواهد داشت.
اين را بدانيد كه افرادي كه به هر دليلي داراي يك كليه و يا يك چشم هستند همانند شما كه داراي يك بيضه هستيد، مي توانند به زندگي عادي خود مثل بقيه انسان ها بپردازند، كار كنند و از زندگي لذت ببرند اما طبيعي است كه اين افراد بايد از تمام اعضاي بدن خود خصوصاً اعضاي حياتي بدن خود مراقبت بيشتري انجام دهند تا آسيبي متوجه آنها نشود و عملكرد آنها مختل نگردد. چرا كه در غير اين صورت، هيچ جايگزيني براي آنها وجود ندارد. بر فرض مثال، كسي كه داري يك كليه است بايد مراقبت بيشتري از خود انجام دهد و با تغذيه مناسب، تخليه به موقع مثانه و ساير مراقبت هايي كه در اين خصوص وجود دارد، از تنها كليه خود مراقبت كافي انجام دهد تا خللي به كاركرد كليه او وارد نشود چرا كه در غير اين صورت، ممكن است فشار مضاعفي به كليه او وارد شود و باعث آسيب جدي آن گردد به همين خاطر، شما نيز بايد از تنها بيضه خود مراقب كافي انجام دهيد و با روي آوردن به استمنا و خودارضايي باعث آسيب آن نگردد تا در آينده از شانس فرزندآوري برخوردار باشيد.
توجه داشته باشيد كه اگرچه ارتباط استمنا با ناباروري و عقيمي هنوز به روشني اثبات نشده است و هنوز هيچ تحقيق علمي ثابت شده اي از سوي نهاد هاي علمي معتبر در اين زمينه منتشر نشده است اما طبق برخي گزاراشات و احتمالات، خودارضايي با ناباروري و عقيمي ارتباط دارد. بدن انسان روزانه چند صد اسپرم توليد مي كند، هر اسپرم براي اين كه قابليت باور شدن را داشته باشد حداقل بايد يكي دوماه در بيضه ها به رشد و نمو خود ادامه دهد تا قابليت باروري را داشته باشند؛ افرادي كه به خودارضايي شديد و مكرر گرفتارند و با اين كار روزانه اسپرم هاي زيادي را از بدن خود خارج مي كنند، در حقيقت جلو باور شدن اسپرم ها را مي گيرند و اسپرم هاي كه آنها از خود دفع مي كنند به نوعي اسپرم هاي ناقص تلقي مي گردد كه قابليت باروري را ندارند. حال اگر اين روند ادامه پيدا كند و توقف نيابد، بدن انسان ممكن است به اين شيوه عادت كند و قابليت باروري را از دست بدهد به همين خاطر، به همه مبتلايان به خودارضايي اكيداً توصيه مي شود كه تا دير نشده با استفاده از راهكارهايي مختلفي كه وجود دارد جلو خودارضايي خود را بگيرند تا از آسيب هاي آن در امان بمانند.
همان گونه كه گفته شد اين گونه دلايل در حد يك احتمال قابل بررسي است بنابراين، ما هرگز نمي توانيم به ضرس قاطع بگوييم كه فردي كه مبتلا به خودارضايي بوده است حتماً در آينده عقيم خواهد بود و يا فردي كه همانند شما تك بيضه اي است حتماً توانايي فرزندآوري را نخواهد داشت. مگر اين كه آزمايشات پزشكي آن را به اثبات رسانيده باشد. در مورد شما نيز اين چنين است تا از ناباروري و عقيمي خود مطمئن نگرديد، نمي توانيد پيشاپيش به خودتان اين گونه برچسبي بزنيد.
توصيه مي شود عادت استمنا و خودارضايي را با استفاده از راهكارهاي مختلفي كه در اين زمينه وجود دارد و ما بسياري از آنها را در سايت پاسخگو قرار داده ايم كنار بگذاريد و آن را به طور كامل ترك كنيد تا هم از آسيب ها و عوارض ناخوشايند آن در امان بمانيد و هم اگر به برخي از عوارض آن مبتلا هستيد به تدريج عوارض ناشي از آن برطرف گردد.
براي اطمينان بيشتر از سلامت بيضه تان مي توانيد به ارولوژيست با تجربه و پزشك متخصص كليه و مجاري ادرار مراجعه كنيد و با انجام معاينه و آزمايشات مربوطه از سلامت و كارآيي مطلوب آن مطمئن گرديد.
موفق باشید.