باسلام
من و همسرم در بعد از ظهر روز جمعه 14 صفر (ساعت 2 بعد از ظهر)نزدیکی داشتیم.حالا به شدت نگران بارداری هستم.آن روز در دوران تخمک گذاری من نیز بوده.شنیدم تاریخ و زمانش مناسب نیست.اگر درست باشد من باید در صورت بارداری چه کنم؟دوست دارم فرزندم بهترین باشد.لطفا مرا راهنمایی کنید

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اسلام براي سلامت جسمي و روحي و رواني، فكري و ذهني و ... فرزند، دستور عمل‌هايي براي زمان و مكان و چگونگي آميزش و... دارد. از جمله در معارف ديني آمده است كه جماع يا آميزش با همسر در شب هاي چهارشنبه و شب اول ماه (غير از شب اول ماه رمضان كه مستحب است) و وسط و آخر ماه قمري و نيز در ساعات اول شب و شب هاي ماه گرفتگي و طوفان هاي شديد و هنگام قمر در عقرب و شب عيد قربان مكروه است كه اقدام شما براي بارداري هيچكدام از موارد نمي باشد. احتمالا ترس شما به خاطر نيمۀ ماه بودن باشد كه كراهت آن براي شب نيمۀ ماه است، پس نگران نباشيد.
رعايت اين امور خوب است و از اثرات و عوارض احتمالي جلوگيري مي كند؛ از آن جا كه اين امور از مكروهات است، آن قدر مهم نيست كه حساسيت زيادي در اين رابطه به خرج دهيد. مكروه يعني تركش از انجام بهتر است. با اين حال اگر نطفه منعقد شد براي رفع مشكلات احتمالي مي توان با صدقه دادن و خواندن قرآن و صلوات در ايام بارداري، و توكل نمودن بر خدا از ضررهاي آن جلوگيري نمود. در هر صورت اميدواريم خداوند فرزندي صالح و سالم به شما عطا كند.
توصيه مي كنيم از هرگونه منفي بافي و تلقين بي مورد دوري كنيد و از خداوند سلامتي خود و فرزند تان را خواستار باشيد. جهت آگاهي بيش تر به منابع زير رجوع شود:
1- ريحانه بهشتي، سيما مخبر.
2- اسلام و تربيت كودكان، دكتر احمد بهشتي.
3- حقوق فرزندان در مكتب اهلبيت، محمد جواد طبسي.
موفق باشید.