انسان اگر نداند نماز قضا دارد یا خیر با چه نیتی باید نماز قضا بخواند ؟
اگر حتم داشته باشد نماز قضا ندارد و بخواهد نماز مستحبی بخواند با چه نیتی میتواند بخواند؟

با سلام و سپاس از ارتباط تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
لطفا سوالات فقه و احکام شرعی خود را با ذکر مرجع تقلید به سامانه پیامکی مرکز با شماره 30009640 و نشانی اینترنتی http://30009640.ir/sms/ بدون نیاز به ثبت نام ارسال نمایید و یا با شماره تلفن 09640(بدون کد) تماس بگیرید.
اما سوالات غیر شرعی در زمینه های مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همین آدرس ارسال نمایید تا پاسخگوی شما باشیم.