شما نام مهلا را القاب حضرت زهرا نمی دانید در صورتی که ثبت احوال نام مهلا را از القاب حضرت زهرا و به معنی آهسته و دوستانه ثبت کرده است.دلیل شما برای اینکه این نام از القاب ایشان نمی باشد چیست؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
ما از آنچه كه ثبت احوال اعلام كرده است، آگاهي نداريم، اما در منابع معتبر"مهلا" از القاب حضرت زهرا (س) محسوب نشده است.
موفق و موید باشید