با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
امام مهدي(عج)دو غيبت دارند. يكي كوتاه مدت (غيبت صغري ) و ديگري طولاني مدت (غيبت كبري ) كه از سال 329 قمري آغاز و تاكنون ادامه دارد .(1)
مدت غيبت كبري مشخص نيست و هيچكس نمي تواند مدت ان را معين كند. براي اگاهي بيشتر به كتاب ،دادگستر جهان، آيت الله ابراهيم اميني، مراجعه نمائيد.
پي نوشت:
1 .شيخ مفيد، محمدبن محمد بن نعمان، الارشاد في المعرفة حج الله علي العباد، تحقيق مؤسسه آل البيت، ج2، ص340 .

موفق و موید باشید