با عرض سلام و خسته نباشید و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک
من شنیده ام که خوردن بیضه گاو و گوسفند کراهت دارد و فرد نمازگذار تا 40 روز نماز و روزه اش مشکل دارد و قبول نیست
حال آنکه از طرف دیگر خوردن بیضه کمر را پر میکند و برای مرد مفید است
لطفا مرا راهنمایی فرمایید

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پرسش گر گرامي خوردن بيضه گوسفند و گاو حرام است، پس مكروه نيست. بلكه حرام است و خوردن آن جايز نيست.
ولي اين كه فرد نماز گذار تا 40 روز نمازش قبول نيست، درست نيست و خوردن اين موارد ربطي به نماز ندارد.خوردن بعضي از افراد، نمي تواند حرمت آن را بردارد،مثلا دروغ و غيبت حرام است و اينكه عده قابل توجهي از مردم دروغ مي گويند و غيبت مي كنند باعث نمي شود تا حرمت آن برداشته شود.
و علاوه بر خواصي كه ذكر كرديد (البته اگر از نظر پزشكي ثابت باشد )،حتما داراي اثرات بد ديگري هم هست كه براي اطلاع از آن به سايت هاي پزشكي مراجعه كنيد، در ضمن خداوند حكيم است و خير را در امر حرام قرار نداده است، بهتر است براي پر شدن كمر از غذاهاي مقوي و مفيد ديگر استفاده شود.
موفق و موید باشید