به نام خدا . من 20 ساله هسم .از سال دوم دبیرستان با دوستم اشنا شدم.کم کم ما خیلی صمیمی شدیم.من اونو خیلی دوست داشتم. کم کم میل جنسی به هم پیدا کردیم. اما کاری نکردیم. چون اون دوسم به شدت مذهبی و من هم تقریبا مذهبی هستم.من به خاطره همین چن بار خواستم قطع رابطه کنم اما واقعا نمیتونم.من اصلا اواط کار نیسم و از این کار هم متنفرم اما با این دوستم ی احساس خواسی دارم . اگه ممکنه ی کمکی کنید؟ خواهشا جواب بدید .
با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
يكى از تحوّلات قابل توجه در دوره جواني، بروز و ظهور تمايلات جنسى و شهوانى است كه گاهى فرد را با مشكل مواجه مى سازد. اين مشكلات به دليل ناآشنايى با اين پديده و عدم آمادگى براى هدايت اين استعداد در مسيرى منطقى، موجب گرفتارى هايى براى فرد مى شود. اسلام تنها راه ارضاي غريزه جنسي را ازدواج مي داند. و در صورت نبود شرايط ازدواج توصيه به تعديل و كنترل آن تا فراهم شدن موقعيت ازدواج مي كند. كنترل غريزه امري ممكن و در عين حال پيچيده و دشوار است. و در روايات از آن تعبير به جهاد اكبر مي كنند.
لطفا درادامه به نكات ذيل توجه فرماييد
1. اساس و پايه دوستي ها در سن نوجواني و جواني كه با جذبه و شور زيادي همراه است، غالبا بر مبناي عواطف و احساسات شكل مي گيرد و نه بر اساس منطق و عقل. مقدمه اين دوستي ممكن است جاذبيت يك فرد از نظر ظاهري يا شخصيتي يا پاره اي از صفات اخلاقي باشد كه او را براي فرد ديگر دوست داشتني مي سازد كه توانسته در روح و روان او تأثير عميقي بگذارد و خلأ عاطفي اش را به وسيله آن پر كند. ماهيت اين دوستي گرچه در ابتدا دوستانه، پاك و بي شائبه است، ولي امكان آلوده شدن آن به مسايل ديگر وجود دارد. بنابراين در صورتي كه به اين نتيجه رسيديد علاقه شما به ايشان ناصحيح است، هر چه سريعتر اهداف مناسبتري را براي ادامه دوستي خود برگزينيد.
2. تحكيم روابط سازنده با والدين و عدم كناره گيري از آنها در تداوم دوستي هاي سالم موثر است.
3. مهمترين عامل در تبديل نشدن دوستي هاي سالم به دوستي هاي آسيب زا، دوري از دوستان ناباب و عدم نشست و برخواست و خودداري از شنيدن تجربيات يا رازهاي غير اخلاقي آنهاست.
4. مطمئن باشيد و بدانيد كه وقتى به چيزى فكر مى‏كنيد به اين معنا نيست كه آن كار را انجام خواهيد داد مثلاً اگر در ذهن و قلبتان به تنبيه شدن فكر مي كنيد، به اين معنا نيست كه آن جمله و كلام در عمل در حال اجراست. يعنى فكر كردن در باره موضوعى الزاما به فعل و انجام آن منتهى نمى‏شود. اين مطلب را خودتان مى‏توانيد در طول روز چندين بار مشاهده و لمس كنيد و به آن باور پيدا كنيد.
5. لازم است در ارتباطات خود با دوستتان و همچنين در خلوت خود، افكار نامربوط را ازخود دور كنيد. مشكل ترين مرحلة رويارويي با انحراف جنسي، سالم سازي انديشه و پرهيز از افكار شهوي است. امام علي(ع) مي فرمايد: «كسي كه در اطراف گناه بسيار بينديشد، سرانجام به آن كشيده خواهد شد»( غررالحكم، ج 5، ص 321).
6. كنترل چشم: نگاه راهبر دل و دام شيطان و بذر شهوت است. براي مهار غريزه جنسي بايد از ديدن آن چه كه ميل جنسي را تحريك مي كند خودداري كرد. امام علي(ع) مي فرمايد: «بهترين عامل رو گرداني از شهوات، فروبستن چشم ها است»( همان، ج 6، ص 164).
7. يكي از راه هاي آرام كردن طوفان غريزه جنسي در انسان، ورزش و فعاليت بدني است، زيرا ورزش مقدار فراواني از انرژي هاي بدني و فكري انسان را به خود اختصاص مي دهد و از مسايل ديگر كم مي كند.
8. آخرت گرايي: توجه به پاداش اخروي درباره كساني كه دامن خود را از گناه پاك داشته اند. امام علي(ع) مي فرمايد: «كسي كه به بهشت علاقه دارد، خواهش هاي نفس و شهوات را فراموش كند»( نهج البلاغه، قصار 30).
9. خود را از محيط ها و موقعيت هاى تحريك آميز دور نگه دارد و همچنين از خلوت گزينى اجتناب ورزيد؛
10. از پوشيدن لباس هاى تنگ و چسبنده خوددارى ورزيده و از تماس و لمس نمودن اعضاى بدن خود يا ديگران شديداً دورى كنيد؛
11. با اشتغال به مطالعه كتب سودمند و مراجعه به كتابخانه ها در اوقات فراغت، زمينه بي كاري و بروز افكار مزاحم را كم كنيد؛
12. رفت و آمد با دوستان خوب و مؤمن، نماز اول وقت، نماز با جماعت، پرهيز از دوستان و رفقاى بى بند وبار و منحرف؛
13. قبل از خوابيدن وضو بگيرد و سوره هاى قل اعوذ و آية الكرسى را بخوانيد؛
14. در برنامه غذايى خود دقت كند و از مداومت در مصرف بعضى از خوردنى هاى محرك و مقوّى و شهوت برانگيز خوددارى كنيد؛
15. تمايل ها و افكار خود را به سوى ازدواج و زندگى آينده معطوف سازيد و بدانيد كه دير يا زود ازدواج مى كنيد و بايد آمادگى كامل داشته باشد؛
موفق و موید باشید