در آستانه ایام نورانی حج؛
در آستانه ایام حج، مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با همکاری بخش استفتائات دفتر مقام معظم رهبری اقدام به تهیه و ارائه نرم افزار مناسک حج نسخه اندروید کرد
نرم افزار مناسک حج

در آستانه ایام نورانی حج و سفر حجاج بیت الله الحرام به سرزمین وحی، مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با عنایت و همکاری بخش استفتائات دفتر مقام معظم رهبری اقدام به تهیه و ارائه نرم افزار مناسک حج نسخه اندروید مطابق با فتاوای مقام معظم رهبری نموده تا در اختیار عموم مقلدان معظم له و حجاج ارجمند و به خصوص روحانیون محترم قرار گیرد.
این نرم افزار در یک مقدمه و سه بخش، مسائل مربوط به مناسک حج و عمره را تبیین نموده و در پایان نیز مجموعه ای از استفتائات مطرح شده در دفتر مقام معظم رهبری را گردآوری کرده که با قابلیت مطالعه و جستجو عرضه شده است.
لازم به ذکر است که این نرم افزار از طریق سایت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی قابل دریافت می باشد.
لینک دریافت نرم افزار