از آنجا که خواندن آیاتی که سجده دار است در حال جنابت و حیض گناه دارد و حرام است، آیا خواندن زیارت عاشورا در عادت ماهیانه هم اشکال دارد با توجه به اینکه سجده دارد؟ مثلا سر بر مهر نگذاریم و به حالت سجده نرویم و مهر را بالا بیاوریم و بر پیشانی بگذاریم، با توجه به اینکه مثلا نذر کرده ایم 40 روز زیارت عاشورا بخوانیم یا کل ماه محرم و صفر را زیارت عاشورا بخوانیم.

پاسخ:
خواندن زیارت عاشورا در عادت ماهیانه اشكالي ندارد. (1)

پی نوشت:
1. سئوال از دفتر آیت الله مکارم شیرازی در قم (7840001-0251).