سلام،آیا گراز وحشی که به مزارع حمله میکند نجس است؟ خوردن گوشت خرگوش که بعضی از مناطق ایران شکار ومصرف میکنند حرام است؟ خوردن گوشت جوجه تیغی که افراد قدیمی برای آن خواصی ذکر میکنندچه حکمی دارد؟ چکاندن شراب در گوش که در بعضی کتب طب سنتی گفته شده چگونه است؟ اگر میشود از احکام گوشتهای دیگر هم نان ببرید.

گراز وحشی اگر خوک باشد نجس است و گوشت خرگوش و جوجه تیغی و گراز حرام است و شراب نجس است و اگر در گوش چکانده شود اشکال ندارد. ولی اگر ظاهر بدن با شراب نجس شده باشد باید قبل از نماز خواندن شسته شود گوشتهای دیگر اگر از حیوانات حلال گوشت باشد و ذبح شرعی شده باشد حلال و پاک است و الا حلال نیست. (1)
1 . سوال از دفتر رهبری به شماره 7112467 .