با سلام
در مورد خوردن گوشت خرچنگ و ماهي مركب كه به فراواني در كشورهاي حوزه خليج و ديگر كشورهاي اسلامي اهل تسنن و حتي در جنوب ايران مصرف ميشود با توجه به مسلمان بودن آنها و جائز بودن خوراك در ان كشورها چه حكمي وجود دارد . با تشكر

1- خوردن گوشت خرچنگ حرام است.
2- ماهي مرکب، اگر دارای پولک باشد هرچند پولک های ریز و ذره بینی داشته باشد و عرف به آن پولک بگوید خوردن گوشت آن حلال است؛ اگر پولک نداشته باشد خوردن آن حرام است. و استفاده کشورهای عربی و اهل سنت از ماهی مرکب و یا خرچنگ، دلیل شرعی برای حلال بودن آنها نیست.
پي نوشت:‌
1. آيت الله مكارم شيرازي ، توضيح المسائل، م 2247.