توصیه می کنیم به دستور عمل های زیر عمل کنید. ان شاء الله حاجت شما برآورده می شود.
از آن جا که افرادی که به ائمه علیهم السلام برای حل مشکل خود مراجعه می کردند، در شرایط و موقعیت یکسان نبودند، دستور عمل ها نیز برای آنان متفاوت می باشد.
1- امام صادق فرمود که جهت فرزند دار شدن این دعا را زیاد بخوانید: « اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّى تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ». (1)
2- در حدیثی آمده است که در سجده بخوانید دعای: « رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ».
3- از دعاهایی که برای طلب فرزند، مال و ثروت، و طلب خیر دنیا و آخرت مفید است،دعای زیر است که از امام زین العابدین علیه السلام روایت شده است. نخست آیات 10و11و12 سوره نوح را بخوانید.
بعد دعای زیر را هفتاد مرتبه بخوانید و به اجابت دعای خود و تفضل و لطف و رحمت خداوند امیدوار باشید:
«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ». اگر هفتاد بار خواندن همه دعا مشکل است، دعا را یک بار بخوانید و هفتاد بار استغفار کنید. (2)
4- امام محمد باقر علیه السلام به مردی که صاحب فرزند نبود فرمود: این دعا را بخوان. آن مرد می گوید: طبق دستور امام عمل کردم. خداوند فرزند و نوه های زیادی به من عنایت کرد. دعا این است: در هر صبح و شب، اول هفتاد مرتبه بگوید:
«سُبْحَانَ اللَّهِ»بعد ده مرتبه بگوید:« استغفر الله ربی و اتوب الیه» سپس نه مرتبه بگوید: «سبحان الله» و بعد از آن یک مرتبه بگوید:«استغفر الله ربی و اتوب الیه ». (3)
5- پنج هفته به نام مبارک پنج تن صبح های جمعه نماز جعفر طیار (ع) را به همان کیفیتی که در مفاتیح الجنان؛آمده بخوانید. البته هفته پنجم روزهای چهار شنبه و پنج شنبه و جمعه روزه بگیرید. روز جمعه بعد از افطار و نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز بخوانید، در هر رکعت یک حمد و دوازده مرتبه سوره توحید و بعد از سلام نماز بخوانید:
«اللَّهُمَّ یَا سَابِقَ الْفَوْتِ وَ یَا سَامِعَ الصَّوْتِ وَ یَا مُحْیِیَ الْعِظَامِ بَعْدَ الْمَوْتِ وَ هِیَ رَمِیمٌ أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الْعَظِیمِ الْأَعْظَمِ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِهِ الطَّاهِرِینَ وَ تُعَجِّلَ لِیَ الْفَرَجَ مِمَّا أَنَا مَمْنُوٌّ بِهِ وَ صَالٍ بِحَرِّهِ یَا رَبَّ الْعَالَمِینَ». (4)
بعد از آن برو به زیارت حضرت امام رضا یا زیارت فرزندش حضرت امام جواد علیهما السلام. حاجات خود را در حرم آن ها که اولیای الهی هستند، از خدا بخواه . از امام بخواه که در حق شما شفاعت کند. ان شاء الله به مراد خود خواهید رسید.

موفق و سربلند باشید.
پی نوشت ها :
1. ثقه الاسلام كليني، الكافي، الناشر: دار الكتب الاسلاميه، طهران، سنه النشر/1365 ه.ش ، ج6،ص7.
2.محمد بن الحسن الحر العاملي، وسائل الشيعه، الناشر: مؤسسه آل البيت، قم، سنه النشر/1409 ه.ق .،ج21 ص369.
3. همان،ص 369-372.
4. المحدث النوري، مستدرك الوسائل، الناشر: مؤسسه آل البيت، قم، سنه النشر/1408 ه.ق . ،ج6 ،ص320.