دختری هستم 23 ساله که حدوداٌ 5 سال پیش با پسری ارتباط داشتم که بر طبق اتفاق و ناخواسته آلت پسر وارد واژن من شد و بعد از چند وقت متوجه شدم که پرده من ارتجاعی بوده و این نزدیکی باعث پاره شدن نشده و تا وقتب که زایمان طبیعی نداشته باشم پردم پاره نمیشه... بعد از 6 ماه رابطه با این پسر به اختلاف خوردم و چون خانوادم راضی به این ازدواج نبودن ترجیح دادم که مجرد بمونم ولی قید ازدواج با اون آقا رو بزنم. همینم شد. اون پسر سال 87 با دختر خاله خود ازدواج کرد... من نمی دونستم بعد از رفتنش این نیاز و توی خودم می بینم که به رابطه جنسی نیاز دارم.... باا پسری آشنا شدم که خودم یه روز بهش گفتم که پردم ارتجاعیه ... گفت از کجا می دونی گفتم از دکتر پرسیدم ولی نگفتم با نفر قبلی رابطه داشتم... چون میگن اعتراف به گناه خود یه گناه کبیره محسوب میشه.... 6 ماه باهم رابطه جنسی از جلو داشتیم(این قضیه واسه 2 سال پیشه)بعد از 6 ماه تصمیم گرفتم که با نفس خودم بجنگم و دیگه دخول نداشته باشیم. چون یه جا خوندم که خدا این گناه رو به سختی می بخشه... 2 سال و 2 ماه پیش به خدا گفتم بخاطره تو دیگه این کارو انجام نمیدم.... و توی این مدت هم خداروشکر تونستم به قولم عمل کنم... من و این پسر هنوز با همیم و قصد داریم تا شرایط مالی جفتمون درست بشه باهم دوست بمونیم.. ولی دیگه بعد از 2 سال و 2 ماه هر دوتامون احساس نیاز به رابطه جنسی می کنیم.. ولی از اونجایی که جفتمون از قهر خدا خیلی می ترسیم نمی خوایم گناه کنیم... می خواستم بدونم ما می تونیم صیغه کنیم پیش یه عاقد تا شرایط ما واسه ازدواج جور بشه 2 سال طول می کشه... خانواده هامون میدونن ما همدیگرو می خوایم و راضی به ازدواج ما هستن.. ولی نمی خوایم از صیغه شدنمون کسی مطلع بشه چون اگه رسمی بیاد جلو احتمال داره خانوادم 1 ماه بعد از صیغه بگن و عقد و عروسی. ولی اون الان شرایط ازدواج رو نداره...
ما می خوایم این رابطه جنسی رو شروع کنیم و این صیغه نامه رو فقط جهت ناراحت نشدنه خدا لازم داریم... آیا امکان داره یا اینجوری خدا باز ناراحت میشه؟...

خواهر گرامی اگر شما بخواهی با این فردی که گفته ای ازدواج بکنی. بنا بر احتیاط واجب باید از پدرتان اجازه بگیری و بدون اجازه نباید عقد موقت بخوانی.(1)
پی نوشت ها :
1 . احکام بانوان جامعه الزهرا ص 215، استفتا از محضر آیت الله صافی گلپایگانی.