با سلام وخسته نباشید.آیا مکیدن سینه همسر در ماه رمضان روزه را باطل می کند یا خیر؟آیاکسی احتمال انزال منی بدهد ودر آن صورت سینه همسرش را بمکد وانزال صورت بگیرد حکمش چیست؟قطراتی که ازنجاست ادار در حین تخلی که به انسان پاشیده می شود وهر چقدرهم مراعات می کنی نمی شود چه حکمی دارد؟آرنج دست من در موقع وضو گرفتن هر کاری می کنم باز مقداری خشک می ماند چه کنم؟ سودی که بانکها مشخص می کنند برایم شرعی بودنش قابل هضم نیست لطفل توضیحات کامل تری را بدهید.اگر با بن طلائی را ازمغازهای بخریم سپس یک ساعت از مغازه خارج شویم وبعد دوباره به آن مغازه بفروشیم این کار چه حکمی دارد.باتشکر فراوان

پرسش 1:
احکام شرعي
شرح : با سلام وخسته نباشيد.آيا مکيدن سينه همسر در ماه رمضان روزه را باطل مي کند يا خير
پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز.
مکيدن سينه همسر در حال روزه اشکال ندارد اما کسي که اين کار را مي کند، بايد مواظب باشد که آب دهانش
، به حلق نرسد . اگر عمدا آن رطوبت را ببلعد ،روزه اش باطل مي شود.(1)
پي نوشت:
1.آيت الله مکارم ،توضيح المسائل، مسئله 1336.

پرسش 2:
؟آياکسي احتمال انزال مني بدهد ودر آن صورت سينه همسرش را بمکد وانزال صورت بگيرد حکمش چيست
پاسخ:
علاوه بر قضا کفاره هم دارد.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي ،اجوبه الاستفتائات، سوال 793.
پرسش 3:
؟قطراتي که ازنجاست ادار در حين تخلي که به انسان پاشيده مي شود وهر چقدرهم مراعات مي کني نمي شود چه حکمي دارد؟
پاسخ:
هر جا قطره ادرار پاشيده شود ،نجس است . براي نماز بايد شسته شود.
اگر انسان شک کند ادرار پاشيده يا نه ،شستن لازم نيست .تحقيق هم لازم نمي باشد.(1)
پي نوشت:
1. امام خميني، توضيح المسائل، مسئله 123.(مطابق با نظر آيت الله خامنه اي)
پرسش 4:
آرنج دست من در موقع وضو گرفتن هر کاري مي کنم باز مقداري خشک مي ماند چه کنم
پاسخ:
اگر چند بار آب بريزي و دست بکشي، ديگر خشک نمي ماند. لازم است از وسوسه اجتناب کنيد.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، اجوبه الاستفتائات، سوال 124.
پرسش 5:
؟ سودي که بانکها مشخص مي کنند برايم شرعي بودنش قابل هضم نيست لطفا توضيحات کامل تري را بدهيد.اگر با بن طلائي را ازمغازه اي بخريم سپس يک ساعت از مغازه خارج شويم وبعد دوباره به آن مغازه بفروشيم اين کار چه حکمي دارد.باتشکر فراوان
پاسخ :
پاسخ:
اگر اين مطلب صحيح باشد كه آن چه بانك ها براى ساخت يا خريد مسكن و امور ديگر به مردم مى‌دهند، به عنوان قرض است، شكى نيست كه گرفتن بهره در برابر آن شرعاً حرام است . بانك حق مطالبه آن را ندارد، ولى ظاهر اين است كه بانك ها آن را به عنوان قرض نمى‌دهند، بلكه عمليّات بانكى از باب معامله تحت عنوان يكى از عقود معاملى حلال، مثل مضاربه يا شركت يا جعاله يا اجاره و مانند آن است.
بانك با پرداخت قسمتى از هزينه ساخت خانه در ملك آن شريك مى‌شود . سپس سهم خود را با اقساط مثلًا بيست ماهه به شريك خود مى‌فروشد يا آن را براى مدت معيّنى و به مبلغ خاصى به او اجاره مى‌دهد. در نتيجه اين كار و سودى كه بانك از اين قبيل معاملات به دست مى‌آورد، اشكال ندارد . اين نوع معاملات ارتباطى با قرض و بهره آن ندارد.
اگر واقعا طلا را بخريد و بعد از يک ساعت مثلا واقعا آن را به فروشنده بفروشيد، اشکال ندارد.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، اجوبه الاستفتائات، سوال 1922.