سلام. من دچار چندتا مشکلم که نمیدونم چیکار باید بکنم. اول اینکه الان در شرف ازدواجم و به محض اینکه نوشته ای در باره مسایل جنسی می خونم یا به ازدواج با خواستگارم فکر می کنم یا هر چیز دیگه ای که به مسایل جنسی مربوط باشه حتی دیدن فیلم های تلویزیون، فورا مایعی از بدنم خارج میشه.نمیدونم این مایع منی هست یا نه و اینکه باید غسل کنم یا نه. دوم اینکه در نوجوانی خیلی با خودم بازی می کردم و منی ازم خارج میشد بدون اینکه هیچ اطلاعی درباره اینگونه مسایل داشته باشم و بدونم که باید غسل کنم.و با همون حالت نماز می خوندم و روزه می گرفتم. الان که حساب می کنم حدودا 2 هزار روز نماز رو با این حالت خوندم و 50 تا روزه رو با این حالت گرفتم. حالا باید چیکار کنم؟ سوم اینکه من به خاط یبوستم تا همین امسال با آب اماله می کردم بدون اینکه بدونم اسم این کار اماله کردنه و باعث بطلان روزه میشه. الان 10 ساله که این کار رو می کنم و تازه متوجه این موضوع شدم. لطفا راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم. آیا باید قضای همه رو بگیرم و کفاره هم بدم؟ لطفا هر چه زودتر جوابم رو به ایمیلم ارسال کنید.دیگه دارم دیوونه میشم. آخه مشکلم اینه که مادرم هیچ وقت هیچ چیزی بهم یاد نداد و حتی مسایل پریودم رو هم از خواهرم یاد گرفتم و هر وقت سوالی از مادرم می پرسم جز مسخره کردنم هیچ جوابی بهم نمیده.و من جز گریه کردن هیچ کار دیگه ای نمی تونم بکنم. التماس دعای فراوان

رطوبتي که با کمي فکر شهواني از خانم ها خارج مي شود پاک است وغسل ندارد.
هر مايعي که از خانم ها خارج مي شود، حکم مني را ندارد . فقط در صورتي که زن يا دختر بر اثرتحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود ، جنب مي شود. اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه، جنب نمي شود و غسل لازم نيست.
زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند ، جنب مي شود . اگر يقين پيدا نکند، جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و درآن حال رطوبتي از او خارج مي شود ،چون به اوج شهوت نرسيده ، جنب نمي شود . رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتاآت، سوال 171.
پاسخ 2:
در فرض سئوال اين امکان وجود دارد که واقعا جنب نشده بوديد و فکر مي کرديد که جنب شديد؛ چون جنابت در خانم ها به اين صورت است که مايعي در اوج لذت جنسي بايد از آنها خارج شود اگر مايعي خارج نشود يا در اوج لذت جنسي نباشد يا شک داشته باشيد جنب نبوده ايد و نماز ها و روزه هايتان درست است .
در عين حال اگر يقين داريد با آن بازي ها جنب مي شديد لازم است نماز هايي را که با آن حال خوانده ايد قضا نماييد هر مقداري را که يقين داريد قضا کنيد کفايت مي کند البته لازم نيست به سرعت اين کار را انجام دهيد بلکه اگر به تدريج انجام دهيد مثلا همراه هر نمازي يک نماز قضا بخوانيد کفايت مي کند .
اما با توجه به توضيحاتي که داده ايد ، روزه شما صحيح است و قضا ندارد .
ضمنا اگر در اين مدت غسل حيض انجام داده باشيد کفايت از غسل جنابت مي کند و با غسل حيض از جنابت پاک مي شديد و نماز هايتان بعد از اين غسل صحيح بوده است . (1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي ، رساله اجوبه الاستفتائات، س 171 و 176.

پاسخ 3:
سوم اينکه من به خاط يبوستم تا همين امسال با آب اماله مي کردم بدون اينکه بدونم اسم اين کار اماله کردنه و باعث بطلان روزه ميشه. الان 10 ساله که اين کار رو مي کنم و تازه متوجه اين موضوع شدم. لطفا
در فرض سئوال اگر يقين داشتيد که کار شما روزه را باطل نمي کند و يا اصلا متوجه چنين مسئله اي نبوديد کفاره بر شما ثابت نمي شود و تنها بايد قضاي روزه ها را بگيريد . (1)
لازم به ذکر است که گرفتن قضاي روزه فوري نيست بلکه مي توانيد به تدريج و در زماني که روزه گرفتن راحت تر است مثلا در زمستان ها روزه ها را قضا نماييد.

پي نوشت:
1.امام خميني ، توضيح المسائل م 1570. (مطابق با نظر آيت الله خامنه اي)