لطفاجواب را فوری ارسال کنید

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز؛
حرف زدن با دختر نامحرم روزه را باطل نمی کند.(1)
اما توجه داشته باشید که دوستی بین دختر و پسر نا محرم و حرف زدن با دختر که از روی لذت و شهوت باشد و یا ترس افتادن در گناه باشد، حرام است و انسان مومن از این گونه گناهان اجتناب می کند!! مخصوصا در ماه رمضان که ماه عبادت و ماه تزکیه نفس می باشد.
لطفا هرگاه سوال شرعی می پرسید ،نام مرجع تقلید خود را ذکر کنید تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهیم .
پی نوشت :
1. سوال تلفنی از دفتر آیت الله خامنه ای. (7746666-0251).