از سوی رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی انجام گرفت؛
محضر مبارک حضرت آیت­ الله حاج شیخ یدالله رحیمیان(دام عزه)

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پاسخگو، در این تقدیرنامه آمده است:

محضر مبارک حضرت آیت­الله حاج شیخ یدالله رحیمیان(دام عزه)

توفیق ترویج آموزه­های ناب مکتب اهل بیت (علیهم السلام)، از جمله نعمت ها و الطاف خاصه الهی است  که در روزگار زندگی تنها برای برخی بندگان صالح فراهم می شود. فعالیت های مجدّانه حضرت مستطاب عالی در مسیر ترویج و نشر دین، دینداری، شریعت­ مداری و زدودن غبار تردید  از ساحت ارجمند احکام و باورهای دینی، در قالب پاسخ گویی به پرسش های بندگان خداوند، یادآور مجاهدت های خاندان مکرم آل الله «علیهم صلوات الله» و شاگردان ناب ایشان است. از پرفروغ­ترین شعاع های نورانی خورشیدهای درخشان هدایت و امامت ، دستگیری از دردمندانی است که نسبت به دین خدا و در مسیر سعادت، طالب بیش دانستن معارف الهی هستند.

قریب ربع قرن پاسخ­گویی پیوسته به سؤالات مؤمنان از طریق رسانه، عملی صالح و درخشان  در کارنامه خدمات ارجمند شما به ثبت رسانده است که یکی از ستارگان آسمان رحمانی و ملکوتی خدمات شماست.

و این لوح سپاس، اندک عرض ارادتی نسبت به زحمات پیوسته شما و بیت مکرم و محترمتان می باشد. امید دارم در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج)، وجود مبارک­تان همچنان تابنده و پرفروغ در عزت و سلامت ،روشنگر و راهنمای راه­جویان باشد.

با تشکر
علی مخدوم
رئیس مرکز ملی پاسخ­گویی به سؤالات دینی