من جوانی متاهل ودارای فرزند هستم اخیرا از طریق تلفن و اس ام اس با دختری در ارتباطم
که نسبت بهم سعی کرده ایم حس خواهر برادری داشته باشیم و ایشان از نعمت برادر محرومند دنبال صیغه برادر خواهری هم بودیم که دیدیم مشروعیتی در این ضمینه وجود ندارد حکم شرعی این ارتباط چیست؟

پرسشگر محترم با سلام و تشكر از ارتباطتان با اين مركز
پرسشگر گرامی، این گونه ارتباط ها با توجه به اینکه ترس افتادن در گناه وجود دارد، جایز نیست. (1)
تجربه های مکرر در مکرر نشان داده که رابطه با نامحرم از دام های شیطان است. منجر به انجام خلاف شرع می شود. بنابراین باید از آن اجتناب کرد.
انسان باید مراقب باشد که به بهانه یک دوستی ساده و حداقلی فریب شیطان را نخورد، زیرا که این رابطه ها معمولا منجر به انجام گناه می شود، مخصوصا با توجه به نیاز های شدیدی که در افراد جوان وجود دارد. مومن برای جلو گیری از گناه سعی می کند که زمینه های گناه را هم فراهم نکند.
معمولا شیطان انسان را با این گونه بهانه ها که رابطه تنها در حد خواهر و برادری است فریب می دهد!! توصیه ما به شما این است که این رابطه را قطع کنید.
پی نوشت :
1. سایت آیت الله سیستانی، (sistani.org)، استفتائات ، واژه اینترنت.