رنگ کردن موی سر هنگام عادت ماهانه اشکال دارد؟ لطفا مرا راهنمایی کنید.

با سلام و تشکر از ارتباط با این مرکز
پرسشگر گرامی، رنگ کردن مو با حنا در هنگام عادت ماهیانه مکروه است.(1)
در پرسشی از آیت الله مکارم آمده است:
اصلاح صورت، رنگ كردن مو، و آرايش به هنگام عادت ماهيانه چه حكمى دارد؟ يكى از خانم ها مى‏گفت: «هنگام عادت زنانگى موهاي تان را رنگ نكنيد؛ زيرا در اين وضعيّت رنگ جذب مو نمى‏شود!» آيا اين مطلب صحيح است؟
جواب: اين مطلب جزء خرافات است و اعتبارى ندارد.(2)
لطفا هرگاه سؤال شرعي مي پرسيد، نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم.
پی نوشت ها:
1. آیت الله مکارم ، احکام بانوان ،م 103
2. همان ، ص66 ، س 179