با سلام
بنده خیلی میل دارم با جناب آقای آیت الله ناصری تماس داشته باشم چه بطور تلفنی و چه حضوری، لطفا بنده را راهنمایی کنید چگونه با ایشان ارتباط داشته باشم ؟
با تشکر

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
متاسفانه این مرکز از نحوه ارتباط با آیت الله ناصری اصفهانی مطلع نبوده و تنها یک شماره تلفن جهت ارتباط با ایشان بدست آمده است که جهت ارتباط شما با معظم له برایتان ارسال می گردد.
تلفن تماس: 03112297082
مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني آماده پاسخگويي به پرسش­هاي شما در زمينه احكام، مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي است.
در صورتي كه سوالي بفرستيد، پاسخ را در اولين فرصت تقديم مي كنيم.