پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
اگر جوراب به اندازه ای نازک است که پوست بدن را نمی پوشاند ، پوشیدن آن در مقابل نامحرم جایز نیست و همچنین اگر پوشیدن جوراب رنگ پا موجب جلب توجه نامحرم و مفسده می گردد جایز نیست . پای زن باید در مقابل نامحرم پوشیده باشد. خود چانه که جزء گردی صورت است، پوشاندنش واجب نیست؛ اما پوشاندن زیر چانه واجب است. (1)

پی نوشت:
1. آیت الله فاضل لنکرانی ، جامع المسائل س 1713 و آیت الله فاضل لنکرانی ، توضیح المسائل ، م 1918 و آیت الله فاضل لنکرانی ، احکام پزشکان ، س 35 و سئوال از دفتر آیت الله فاضل لنکرانی در قم . (7720500-0251).