با سلام
ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام نوروز، می خواست بدانم که مطلب زیر آیا سند روایی دارد یا نه؟
و اگر سند معتبر دارد کدام است؟
تنها 7 آيه قرآن با كلمه " سلام " شروع مي شود كه به هفت سين قرآني معروف است ، مي توان اين هفت آيه را با زعفران بر روي يك ظرف چيني نوشته و سر سفره هفت سين قرار داد . پس از تحويل سال آن ظرف را با آب شسته و با آب آن شربت درست كرده و مقداري از آن را براي تبرك خانه و شفاي چسمي و روحي ميل فرماييد . التماس دعا

با سلام و تشكر از اين كه با اين مركز ارتباط برقرار نموديد:
این که هفت آیه قرآن با کلمه "سلام" شروع شده ، حرف درستی است اما در مجامع روایی روایتی راجع به "هفت سلام" و هفت سین مشاهده نمی شود .
مطلب بالا هم یک مطلب ذوقی است و هیچ منعی هم ندارد . از باب تبرک به آیات قرآن خوب هم هست اما به عنوان دین انجام داده نشود و خرافه ای جنب خرافات دیگر نشود. این ها مطالب ذوقی است و ایراد ندارد.
آیات مورد نظر هم به شرح زیر است:
سَلامٌ عَلَيْكُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدَّارِ (1)
سَلامٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحيمٍ (2)
سَلامٌ عَلى‏ نُوحٍ فِي الْعالَمينَ .(3)
سَلامٌ عَلى‏ إِبْراهيمَ .(4)
سَلامٌ عَلى‏ مُوسى‏ وَ هارُونَ .(5)
سَلامٌ عَلى‏ إِلْ‏ياسينَ.(6)
سَلامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ .(7)
پی نوشت ها:
1. رعد (13) آیه 24.
2. یس (36) آیه 58.
3. صافات (37) آیه 79.
4. همان ، آیه 109.
5. همان ، آیه 120.
6. همان ، آیه 130.
7. قدر (97) آیه 5.