ایا با خواندن عقد موقت میشه رابطه جنسی برقرار کرد؟

با خواندن عقد ازدواج موقت می توانند رابطه جنسی برقرار کنند. عقد ازدواج موقت یا صیغه، چند شرط دارد:
1. باید زن و مرد به ازدواج راضی باشند.
2. باید مقدار مهریه مشخص باشد؛ مثلاً صد هزار تومان.
3. باید مدت نیز مشخص باشد؛ مثلاً یک روز.
4. باید عقد خوانده شود و تنها رضایت زن و مرد، بدون خواندن عقد کافی نیست. بنا به احتیاط مستحب، عقد به عربی صحیح خوانده شود. اگر خود مرد و زن نتواند صیغه را به عربی صحیح بخوانند، به هر لفظی صیغه را بخوانند، صحیح است و لازم نیست وکیل بگیرند.
اگر خود زن و مرد بخواهند صیغه عقد موقت را بخوانند، بعد از آن که مدت (مثلاً يك روز) و مهر را (مثلاً ده هزار تومان) معین کردند، چنانچه زن به قصد این که در مدت مشخص شده با مهر مشخص شده خود را زن مرد مورد نظر قرار دهد، بگوید: «زوجتک نفسی فی المدة المعلومة علی المهر المعلوم»؛ «من خود را به همسری تو در مدت معین با مهر معین درآوردم» و بعد مرد بدون فاصله بگوید: «قبلت هکذا»؛ «قبول کردم، همین ‌طور»، صحیح است.
5. دختری که به حد بلوغ رسیده و رشیده است، یعنی مصلحت خود را تشخیص می‏دهد، اگر بخواهد ازدواج دائم یا موقت کند، چنان که باکره باشد، بنا بر احتیاط مکلف است که از پدر یا جد پدری خود اجازه بگیرد. (1)

پی‌نوشت‌:
1. آیت الله بهجت، توضیح المسائل، مسئله 1884 و 1891.