باعرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان عزیز در سایت پاسخگویی
در گذشته برای پیدا کردن شجره نامه به سراغ بعضی از علماء مثل آیت الله بروجردی میرفتند تا از شجره خود اطلاع کامل پیدا کنند که اکثرا هم برای اینکه بدانند از نسل اولاد پیغمبر هستند یا نه (سید بودن خود)پیش این بزرگواران میرفتند
اینجانب هم برای اینکه از شجره نامه کامل خود اطلاع کاملی پیدا کنم و حتی ببینم که جزو سادات هستم یا نه میخواستم مرا در این زمینه راهنمایی و یاری فرمایید.
از شما تقاضا دارم واقعا کمکم کنید و مرا در این مورد تنها نگذارید.
با تشکر از شما دوستان عزیز

پرسشگر گرامی با سلام سپاس از ارتباط تان با این مرکز.
این مرکز در زمینه انساب و تبارشناسی فعالیتی ندارد. لطفاً با کتابخانه آیت الله مرعشی تماس بگیرید. با حجة الاسلام و المسلمین سید مهدی رجایی، متخصص در علم نسب صحبت کنید. وی هر روز یک ساعت به اذان مغرب تا اذان، آماده پاسخ به سؤالات است.
تلفن: 7732067 ـ 0251

دیدگاه‌ها

. سلام خداقوت تشکر از سایت خوبتان