منظورم این است که مثلا عضو سایتهای کسب درامد اینترنتی شویم.ممنون

پرسشگر گرامی با سلام سپاس از ارتباط تان با این مرکز.
معاملات اینترنتی می‌تواند در قالب یکی از عقود اسلامی، با استفاده از ابزار و وسایل پیشرفته مانند اینترنت انجام شود. بحث حلال و حرام بودن ربطی به اینترنتی بودن یا نبودن ندارد، بلکه مهم آن است که بدانید آیا با شرایط معاملات اسلامی تطبیق دارد یا نه؟
برای بیان حلال و یا حرام بودن درآمد باید جزییات تجارت را بدانیم تا حکم شرعی آن را بیان کنیم.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعی می پرسید ،نام مرجع تقلید خود را ذکر کنید تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهیم .
پی نوشت :
1. سوال تلفنی از دفتر(7746666-0251) آیت الله خامنه ای .