ایا جز اسلام مذهب حق دیگری هم داریم؟
با تشکر

پرسش: لا اکراه في الدين ... شرح : با سلام در تفسير بيان شده که اسلام و هر مذهب حقي جنبه تحميلي ندارد. اما سوال اينجاست که منظور از مذاهب حقه ي ديگر غير از اسلام چيست؟ و آيا جز اسلام مذهب حق ديگري هم داريم؟

پاسخ: پرسشگر گرامي باسلام و تشکر از ارتباط با اين مرکز.
آري جز اسلام نيز دين حق وجود داشت. همانطور که وارد شدن به دين اسلام طبق آيه از زمان تولد آن تا کنون براي افراد اجباري نبوده وکسي حق نداشه و ندارد فرد يا افراد را به اکراه و اجبار وادار به قبول اسلام نمايد. در اديان ديگرنيزکه در زمان خودشان قبل ازاسلام حق بودند. همين حکم جاري است. يعني کسي حق نداشت فرد يا افراد را به اجباريهودي و يا مسيحي کند. مگر با دلائل روشن و استد لال منطقي ولي با وجود اسلام اديان ديگرحق نيستند به هر حال منظور از جمله (هر مذهب حق ) به اين معنا است که گفته شد .