با سلام . تراشيدن موي بدن توسط مردان كه در بعضي از ورزشكاران و از جمله افراد معمولي مشاهده ميشود چه حكمي دارد؟ ‌چرا ؟

پرسش: با سلام . تراشيدن موي بدن توسط مردان كه در بعضي از ورزشكاران و از جمله افراد معمولي مشاهده مي شود چه حكمي دارد؟ ‌چرا ؟
پاسخ: با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
نگاه به عورت ديگرى، خواه براى زائل كردن مو باشد، يا چيز ديگر، جايز نيست. ولى زايل كردن موهاى زير بغل و مانند آن، به وسيله همجنس مانعى ندارد.(1)
پي نوشت :
1. آيه الله مکارم ، استفتائات ، ج3 ، س 677 .