O پرسش 59 . اگر کسى از روى نادانى لواط کرد و سپس توبه نمود، آیا مى‏تواند خواهر لواط شده را بگیرد؟

توبه، احکام الهى و آثار وضعى آن‏ها را تغییر نمى‏دهد. ممنوعیت ازدواج با خواهر لواط شده از آثار وضعى گناه لواط است. با توبه هر چند عذاب اخروى برداشته مى‏شود، ولى حدود شرعى و مقررات الهى (که نتیجه قهرى گناه‏است) با توبه ساقط نمى‏گردد، همان‏طورى که اگر کسى شراب بنوشد و یا زنا کند و گناه نزد حاکم شرع فاش شود، هر چند توبه کند، حد شرعى بر او جارى مى‏شود، ولى عذاب اخروى نخواهد داشت.