با سلام من فارغ التحصیل رشته دبیری زبان انگلیسی هستم. بعد از فارغ التحصیلی از طریق سایت گروه کلاسیمون با همکلاسی ها(پسرودختر)درارتباط می باشیم یعنی به صورت گروهی والبته به طور رسمی و بعضا این ارتباط کمکی است به انگلیسی ما خواهشمندم نظر آیت الله خامنه ای را در این مورد بیان کنید. لطفا اگر سوال را در سایت مطرح کردید بدون ذکر نام رشته تحصیلی و جزییات باشدیعنی کلی باشد.با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که اين گونه ارتباط ها بدون قصد لذت وشهوت باشد و ترس افتادن در گناه نباشد اشکال ندارد و در غير اين صورت بايد اجتناب بشود .(1)
پي نوشت :
1 . سوال تلفني از دفتر (7746666-0251) آيه الله خامنه اي.