پرسش 21 . دخترى پرسیده‏است: دو سال با پسرى که نامحرم بود، دوست بودم. آیا گناه آن دو سال، با توبه پاک مى‏شود؟

گناه هر چه باشد، با توبه پاک مى‏شود، عفو عمومى و فراگیر، پیام مهم آیه‏اى از قرآن مجید است: « قُلْ یا عِبادِىَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلىَ أَنْفُسِهِمْ لاتَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَِْ اللهِ اًِّنَّ الله یَغْفِرُالُّذنُوبَ جَمِیعاً؛ بگواى بندگان من که بر خود ستم کرده‏اید! از رحمت خداوند نا امید نشوید که خدا همه گناهان را خواهد بخشید.»88
کسى که با نامحرم دوست بوده و گناهى مرتکب شده، اگر از کردار خود پشیمان و برترک آن مصمم باشد، گناهش بخشیده مى‏شود.