آيا شخص روزه دار ميتوانددر طول مدت روز از مسواك استفاده نمايد.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در طول روز مسواک زدن اشکال ندارد. بايد مواظب بود که چيزي ازخمير دندان يا آب بيرون دهان (خوردن آب دهان اشکال ندارد) خورده نشود. چرا که مسواک اگر از دهان بيرون آيد و باز داخل دهان شود، نبايد آب آن را فرو برد.