دختری باکویی هستم که در سن 1 سالگیم پدر و مادرم طلاق گرفتند. در 3 سالگی مادرم با مردی ازدواج کرد که مرا به فرزندی قبول کرد و برای من شناسنامه ای به نام خانوادگی خودش گرفت.. اکنون 20 ساله هستم. آیا با توجه به این قضیه عموهایم به من نامحرم هستند؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز
عموهاي خودت يعني برادر هاي پدرت به تو محرم هستند، و نيز خود ناپدري که با مادر تو ازدواج کرده به تو محرم است اما برادر هاي ناپدري به تو محرم نيستند.(1)
پي نوشت:
1. توضيح امسائل مراجع,ج2,م2386.