سلام، بعد از جنابت یا استمناء غسل می کنم اما بعد از غسل باز هم مقداری ماده لزج خارج می شود. آیا این منی است و باید دوباره غسل کنم؟ با تشکر از راهنمایی شما

پرسشگر گرامي باسلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
رطوبت هايى كه از انسان خارج مى شود، غير از بول و منى بر چند قسم است:
اوّل آبى كه گاه بعد از بول بيرون مى آيد و كمى سفيد و چسبنده است و به آن «وَدى» مى گويند.
دوم آبى كه هنگام ملاعبه و بازى كردن با همسر بيرون مى آيد و به آن «مَذْى» مى گويند.
سوم آبى كه گاه بعد از منى بيرون مى آيد و به آن «وَذْى» گويند.
همه اين آب ها در صورتى كه مجرا آلوده به بول و منى نباشد، پاك است . وضو و غسل را هم باطل نمى کند.
(1)
بنابراين آبي که از شما خارج شده، نيازي به غسل جنابت ندارد و پاک مي باشد.

پي‌نوشت :
1 . آيت الله مکارم شيرازي ، توضيح المسائل ، ص 31 ، م 79.