سلام می خواستم بدونم آیا نگهداری حیوان خانگی به نام همستر از نظر شرعی اشکال داره یا نه؟ درباره نجس بودن یا نبودن و حلال و حروم بودن آن توضیح دهید اگر میشود سریع تر پاسخ دهید چون تو خونه سر این موضوع مشکل پیدا کردیم با تشکر

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
همستر از خانواده موش هاست و چون خون جهنده دارد حرام گوشت است، فضله اش نجس است اما بدنش پاک مي باشد و نگهداري آن در خانه اشکال ندارد ولي هنگام نماز نبايد موي آن به بدن و لباس باشد .(1)
در ارتباط هاي بعدي نام مرجع خود را ذکر کنيد.
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع،ج 1،مسئله84.