سلام اولین آبی که هنگام شستشو توسط ماشین لباسشویی خارج می شود آیا نجس است. بنده مقلد مرحوم بهجت هستم

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
اولين آبي که هنگام شستشو توسط ماشين لباسشويي خارج مي شود، نجس نيست و پاک است.
آيت الله بهجت در مورد ماشين لباسشويي فرموده:.
اگر بعد از زوال عين نجاست يك مرتبه با آب متّصل به كرّ يا دو مرتبه با آب قليل مى‌شويد، پاك مى‌كند، البته لزوم دو مرتبه در آب قليل نسبت به لباس نجس‌شده‌ به بول است . هم چنين در شستن به آب قليل، ملاحظه‌ ساير احكام آب‌كشى با آب قليل بشود. (1)
پي نوشت:
1. آيت الله بهجت، استفتائات، ج1 ،س 221.