می خواستم بدونم اگر من روزه بگیرم وشیرم خشک شود چه ؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
در صورتي که روزه گرفتن سبب کم شدن شير شود و براي بچه شير خوار ضرر داشته باشد ،روزه گرفتن درماه مبارک رمضان براي شما واجب نيست . بايد براي هر روز يک مد طعام يعني (750گرم) گندم يا جو و مانند اين ها به فقير بدهيد و بعدا قضاي روزه ها را بگيريد.
هم چنين اگر در اثر شير دادن بچه، روزه گرفتن براي خود شما ضرر داشته باشد، روزه گرفتن واجب نيست . بنابر احتياط واجب بايد براي هر روز يک مد طعام به فقير بدهيد و بعدا قضاي روزه ها را بگيريد.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم.
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع، ج1، مسأله 1729