من 23 سال دارم. از چند سالی (2 الی 4 سال ) بعد از به بلوغ رسیدن (15 سالگی ) چیزی از غسل نمی دانستم. یعنی تا حدود سن 18-19 سالگی هرگاه جنب می شدم فقط به حمام می رفتم وچیزی از غسل نمی دانستم تکلیف من چیست؟ با تشکر

اگر يقين به جنابت در آن مدت (بعد از بلوغ تا 18 و 19 سالگي )داشته ايد، و غسل جنابت انجام نداده ايد. بايد نمازهايي که در آن زمان بدون غسل جنابت خوانده ايد ، قضا نماييد.(1)

پي نوشت:
1 . آيت الله بهجت ، استفتاات ، ج 1 ، س 706 .