قصد داشتم 29 رجب را روزه بگیرم صبح که از خواب بیدار شدم یادم نبود و مفداری اب خوردم میخواستم بدانم با توجه به اینکه خوردن سهوا بوده میتوانم روزه بگیرم؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
در فرض سؤال اگر شب قصد داشتيد که فردا را روزه بگيريد و با همين قصد خوابيده باشيد و بعد از اذان صبح سهوا آب خورده ايد، روزه شما صحيح است مي توانيد آن روز را روزه بگيريد(1)
پي نوشت:
1. امام خميني، توضيح المسائل، مسأله1575. ( در اين مسأله نظر رهبري مطابق با نظر حضرت امام مي باشد).موفق باشيد.