امام علي عليه السلام: پيش از عمل بينديش تا از لغزش‏ها نجات يابى . غرر الحكم و درر الكلم 5401

پرسش 1:
استفاده از اينترنت در محل کار شرح آيا استفاده از اينترنت در محل کار ، مواقع بيکاري از نظر شرعي اشکال دارد ؟
پاسخ:
با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز
استفاده شخصي از امکانات عمومي و اينترنت اداره بستگي به مقررات دولت دارد . اگر مسئول اداره اختيار قانوني داشته باشد که به افراد اداره اجازه استفاده از اينترنت در زمان هاي بيکاري را بدهد و اجازه دهد، اشکال ندارد . اگر استفاده از اينترنت در محل کار هر چند در مواقع بيکاري بر خلاف قانون و مقررات باشد، درحکم غصب است و جايز نيست و استفاده از آن موجب ضمان مي باشد.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت:
1. رهبري، استفتاءات، سؤال 1966.